torsdag 19 september 2013

2 färdiga boxar och ett halvfärdigt garage


Första hästboxen färdig tisdag den 17 sept.


Andra hästboxen färdig dagen efter. Samma kväll fick de bägge hästarna bo i sina nya boxar över natten. 


Fullblods Tinker hingsten Kansas i sitt nya hem.


Bakom box nummer två ska det så småningom bli ytterligare en hästbox. 


Passagen mellan de båda boxarna. I öppningen till höger ska jag sätta in en dörr som leder till mitt hojgarage. Till vänster ska det sättas i en grind till box nummer tre.


Samma gång men sett från andra hållet.


Här står hojen när jag inte åker på den. Dvs nästan alltid då jag sällan har tid att åka motorcykel nuförtiden. Hoppas kunna ändra på det. Blir det lika bra väder nästa sommar så ska jag försöka hinna mer att åka lite mer. Skulle helst vilja trimma hojen först. Den är bara på ynka 900 kubik så att borra upp den till 1200, justera förgasare samt att porta topp och kanske byta kamaxlar känns väldigt nödvändigt för att motivera mig att åka mer.


Jag tar ett till kort på hojen bara för den är så snygg. Trappan till vänster leder upp till ett loft och där ska jag någon gång bygga en pub. Jag brygger ju öl också så en pub i klassisk Engelsk stil känns som ett måste.


De vita handtagen är på plats men det nya styret har jag inte fått dit än eftersom bromsslangen var för kort för det styret. Bromsslang är redan införskaffad och ska bara på plats. Samma med blinkers. Man ska ju ha något att pyssla med i vinter också.


Min stökiga pysselhörna. Där ska städas och sorteras så snart får får tid och lust.  Det nya styret syns på bordet och där ligger även bromsslang, bromsolja och blinkers och väntar på att monteras. 

4 kommentarer:

 1. Riktigt stiligt jobbat!!! Mycket imponerad :)

  SvaraRadera
 2. tackar! :) jo jag är rätt nöjd. Aldrig byggt nåt liknande förut så det var roligt att det gick så bra på första försöket.

  SvaraRadera
 3. Svar
  1. Där satt den! Poff! Äntligen färdigt. Kan man lägga det bakom sig.

   Radera